Feb 4, 2016

Dr Glow Skin Care - Kenapa DrGlow Skincare menjadi sebutan ramai dan menjadi produk yg dipercayai ?



Hampir 7 bln menggunakan prod Skin Care Dr Glow



FUNGSI UTAMA :
• mencerah kulit kusam, meratakan kulit x sekata
• menyerikan & melicinkan kulit (glowing flawless)
• melembapkan kulit kering
• mengurangkan masalah kulit berminyak
• menutupi pori2, so jerawat baru tak tumbuh
• mengecut, merawat & menghilangkan jerawat
• mengatasi masalah parut & jeragat
• melicinkan kulit, kulit terasa halus dan smooth
• mengurangkan garis2 halus
• tak peeling, tak berminyak, tak melekit, tak menipiskan kulit, berbau wangi
• natural, tidak merosakkan kulit & tidak mengandungi bahan2 kimia yg berbahaya
• halal, kkm & gmp approved, local product, formula dari doctor pakar kulit new zealand
• sesuai utk semua jns kulit


Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb pages DrGlowShahAlam

Ready Stok 
BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093 

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093 
deirasziebeauty@gmail.com 
www.deirasziebeauty.blogspot.my


Jan 28, 2016

GlutaGen Berries ++ Vit E - TesTimoni


FeedBack Terkini
Kesan lebam bawah mata (eye bag)
Makin pudar
Alhamdulillah Produk GlutaGen Berries ++ Vit E makin ramai customer yakin dan percaya akan keberkesanan produk ini.

Jom Follow
Ig @deirasziebeauty
Ig @deirasziebeauty

Ready Stok 

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

ATAU

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093 
deirasziebeauty@gmail.com 

www.deirasziebeauty.blogspot.com

Jan 14, 2016

La’ Soul Skin Secret Lifting Gel



Masker La’ Soul Skin Secret Lifting Gel berfungsi:
✿ Garis-garis halus akan di ratakan
✿ Kedutan menjadi kurang jelas
✿ Pori-pori menjadi lebih kecut
✿ Kulit menjadi lebih tegang dan muda
✿ Keanjalan kulit di perbaiki
✿ Kulit menjadi lebih licin

"Tiada lagi kedutan" antara keberkesanan oleh testimoni kami selepas menggunakan La'Soul Skin Secret Lifting Gel  dan ramai yang telah merasai perbezaannya! ‪

3 Ramuan utama Teknologi Korea

Soy Phytoplacenta : 
Penggunaan Soy Phytoplacenta boleh meremajakan kulit anda. Kulit anda berubah menjadi lebih lembut, anjal dan berseri.

Pati Aloe Vera : 
Mempunyai Ciri-ciri seperti menenangkan menyejukkan, melembapkan, anti-keradangan dan sebagainya kepada kulit.

Fungsi utama peptide adalah seperti dibawah :

1) Tripeptide-29 : Kesan anti-penuaan
– Menghasilkan kolagen
– Meningkatkan keanjalan kulit
– Mengurangkan kedut
– Menghalang penghasilan kedut

2) Acetyl hexapeptide : Kesan anti-penuaan
– Menghalangkan impuls mesej diantara oto dengan saraf. Sejurus mencegah pengecutan oto yang berlebihan supaya kedut-kedut muka dapat dihilangkan.
– Oleh kerana ia tidak mengandungi toksin, tiada kesan sampingan akan timbul ketika pengecutan oto berlaku.

3) Hexapeptide-9 : Kesan anti-penuaan
– Meningkatkan penghasilan kolagen, meningkatkan keanjalan kulit.
– Memulihkan kulit yang rosak.

4) Nicotinoyl Tripeptide-1 : 
Faktor antioksidan, anti-keradangan, mencerahkan kulit

Cara guna macam mana ?

Step 1
Mula2 just cuci muka macam biasa, guna pencuci muka biasa pun tidak mengapa untuk membuang minyak dan membuka pori? supaya gel La’ Soul mudah menyerap.

Step 2
Kemudian keringkan muka.

Step 3
Sapu mask dari hidung kearah telinga.

Step 4
Sapu rata di seluruh muka tidak termasuk kelopak mata dan kening.

Step 5
Biar kering 20 minit ke 30 minit.

Step 6
Selepas itu boleh cuci muka anda dengan air dan lihat Hasilnya!!!

Saranan Penggunaan:
1- Remaja hingga umur 30th : semingu sekali
2- 31thn hingga 45thn : semingu 2 kali
3- 45thn keatas : semingu 3 kali



TesTimoni






Ready Stok 
BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093  

Jom follow 
@deirasziebeauty 
@deirasziebeauty 
@deirasziebrauty 

ATAU 
TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14  40000 Shah Alam  Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093  
deirasziebeauty@gmail.com  
www.deirasziebeauty.blogspot.my

Jan 13, 2016

PEARL WHITE PUTIH MULUS JAMU JELITA





JAMU JELITA,
PEARL WHITE PUTIH MULUS 400gm

Harga Pasaran : RM 36.90


Rahsia awet muda & pencerahan yang menyeluruh.


KANDUNGAN :

Hydrolyzed Collagen, Glutawhite, Vitamin C,
Multivitamin, 3X Stem-Cell, Acerola Cherry,
Pinebark, Tomato, Astaxanthin, Argan, Pearl, Rose
Alps.

FUNGSI :

✔ Mencerahkan
✔ Menggebukan
✔ Menganjalkan
✔ Melembutkan
✔ Mengawet-muda-kan
✔ Menganti-oksidan-kan
✔ Menegangkan
✔ Menghaluskan
✔ Mencantikkan
✔ Menyihatkan
✔ Memuluskan
✔ Menawankan

CARA PENGGUNAAN :

- Ambil satu sudu Pearl White Putih Mulus dengan
120ml air, goncang menggunakan shaker atau
kacau di dalam gelas sehingga larut.

- Untuk kesan nutrisi yang lebih optimum, anda

disarankan mengambil Pearl White Putih Mulus 15
minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
malam.


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/

WHATS APP / VIBER 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093


ATAU 
TERUS DATANG KEDAI


De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012 2216093


www.deirasziebeauty.blogspot.my

AURAWHITE GOLD : CERAH, GEBU DAN ANJAL



Amboi lepas minum AURAWHITE GOLD ni kulit nampak gebu ramai yang tegur kulit semakin gebu dan cerah sangat berbaloi la beli Aurawhite Gold terbaru ni.

Ada Promosi kepada yang order sekarang akan dapat PERCUMA GOLD SOAP yang dapat merawat kulit wajah yang bernilai RM50 tetapi diberi secara PERCUMA sahaja. Patut la ramai yang berebut nak dapat produk terbaru ni sebab dapat sekali GOLD SOAP.





KEBAIKAN AURAWHITE COLLAGEN TREPEPTIDE GOLD :-

• Membaik pulih struktur kulit
• Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
• Mengurangkan garisan halus dan kedutan
• Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
• Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
• Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
• Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
• Meningkatkan penghasilan SUSU IBU
• Sesuai untuk Lelaki dan Perempuan berumur 16 tahun ke atas
• Mengatasi masalah lenguh badan
• Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.

Ramuan Aurawhite Tech Complex mengandungi vitamin, campuran beri (diperkaya dengan anti oksidan), tripeptide kolagen, astaxanthin, minyak zaitun, ekstrak biji anggur dan rose hips, diuji secara klinikal untuk meningkatkan pencerahan kulit, keanjalan kulit dan kulit cerah bersinar.



Produk terbaru Formula terbaru memberi kesan seawal 7 hari.

BAHAN UTAMA AURAWHITE COLLAGEN TRIPEPTIDE GOLD :-
Blueberry, Sakura, Vitamin E, Olive Oil, Aloe Vera, Cransberry, Elastin, Grape Seed, Rose Hips, Astaxanthin, Tomato, Tripeptide Collagen


AURAWHITE GOLD Collagen ini formula terbaru yang memberi kesan cepat kerana selepas amalkan kesan yang Cepat dapat dirasai selepas 24jam,  Jerawat kecut, Muka tak kering yang best lepas bangun tidur badan rasa Segar dan Bertenaga.

CARA PENGGUNAAN AURAWHITE GOLD :-
➨Campurkan 2 scoops Aurawhite ke dalam 120 ml air sejuk ke dalam shaker dan goncangkan sedia untuk di minum.
➨Amalkan dua kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur .
   Untuk Kesan optimum amalkan ketika perut kosong.
➨Rasanya memang sedap seperti kita minum buah anggur yang segar 


AURAWHITE GOLD TRIPEPTIDE COLLAGEN (New Flavor Juicy Grape) 5X Stemcell



Ready Stok  
BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP   
De Iras Zie Beauty  
013-3456250 / 012-2216093   

Jom follow  
@deirasziebeauty  
@deirasziebeauty  
@deirasziebrauty  

ATAU  

TERUS DATANG KEDAI  
De Iras Zie Beauty   
Lot G-19, Ground Floor 
Anggerik Mall 
Jalan 14/8 Seksyen 14  
40000 Shah Alam  
Selangor Darul Ehsan   
Tel 013-3456250 / 012-2216093   
deirasziebeauty@gmail.com   
www.deirasziebeauty.blogspot.my



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...