Aug 17, 2015

Forever Arctic Sea - Campuran Minyak Zaitun (Omega 9) dan Minyak Ikan (Omega 3) Terbaik Dunia



Forever Arctic Sea ni adalah softgel campuran Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9) yang telah dipatenkan/dihakcipta oleh Syarikat Forever Living. Jadi anda tidak akan dapat jumpa satu produk pun di pasaran luar sana yang ada campuran Omega 3 dan Omega 9 dalam satu softgel. Dan yang paling penting juga, ia mempunyai Vitamin E yang baik untuk kulit dan bebas mercury.

Untuk cuci usus, boleh amalkan Forever Aloe Vera Gel setiap hari.

Bagaimana Forever Arctic Sea ini dapat membantu:
Melancarkan saluran darah.
Mencegah kolestrol jahat (LDL) pada saluran darah.
Menurunkan berat badan.
Orang yang menghadapi sakit jantung.
Orang yang mengalami strok.
Orang yang mengalami tekanan darah tinggi.
Meninggikan tahap kecerdasan otak.
Mencantikkan kulit .
Mencerahkan penglihatan. 

Apa fungsi Minyak Ikan (Omega 3) dan Minyak Zaitun (Omega 9) yang sangat power yang boleh membantu kita dalam masalah ini? 

Untuk pengetahuan anda:

Minyak Ikan (Omega 3) mampu untuk mencairkan kolestrol-kolestrol jahat (LDL) yang menempel di permukaan saluran darah kita; dan 
Minyak Zaitun (Omega 9) pula dapat menembusi ke dalam lapisan kolestrol-kolestrol jahat (LDL) yang paling dalam/bawah ini (yang menempel di saluran darah kita) dan merungkaikan ia dari dalam/bawah.

Ready Stok 
BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093 

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI 

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall Jalan 14/8,  
Seksyen 14  
40000 Shah Alam  
Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093


Aug 13, 2015

Forever Aloe Vera Gel




Forever Aloe Vera Gel
KHASIAT SERUPA DENGAN 
ALOE VERA YANG BARU DITUAI

Daun Aloe Vera boleh dikatakan daun ajaib. Ia mengandungi lebih 200 sebatian.
Forever Aloe Vera Gel sememangnya dihasilkan daripada daun aloe vera asli, melalui proses penstabilan yang dipatenkan. Ia sesuai untuk bagi orang sihat untuk mengekalkan kesihatan. Ia juga bagus untuk yang menghadapi sebarang masalah kesihatan dan membantu proses penyembuhan.
Forever Aloe Vera Gel sangat digemari kerana ia sangat berkesan untuk mencuci kotoran. mendapan dan kerak yang terdapat pada saluran usus. Sekalipun kotoran dan mendapan di usus sudah bertahun-tahun dan amat degil untuk disingkirkan, kelembutan pada Forever Aloe Vera Gel mampu meresap dan menanggalkan ia daripada terus terlekat pada usus. Kesannya, usus menjadi bersih. Ini membolehkan lebih banyak nutrien makanan dapat diserap dengan baik. Seterusnya, badan akan jadi lebih sihat dan bertenaga sekaligus mampu melawan pelbagai penyakit lain dalam badan secara semulajadi. Dari segi luaran pula, perut akan kelihatan lebih kempes.

Forever Aloe Vera Gel dimantapkan untuk membekalkan anda dengan asid amino, vitamin, mineral, polisakarida, enzim dan berbagai-bagai faktor kesihatan yang lain untuk membantu memperkuatkan system imun dan pemulihan anda. Ia dapat membantu meningkatkan kesihatan secara umum.

Forever Aloe Vera, boleh dikatakan sebagai minuman wajib untuk anda jika anda:-

i) berhasrat untuk mencari penawar berkhasiat untuk meredakan sebarang kesakitan tetapi tidak tahu hendak memilih yang mana satu makanan kesihatan yang baik untuk anda.
ii ) sekadar berhasrat untuk mengekalkan kesihatan anda.
iii ) melancarkan sistem penghadaman.
iv ) mengurangkan kebas-kebas badan dan anggota.
v ) Mengurangkan berat badan
vi) mengurangkan kolestrol dalam darah 
vii) merawat dan mengurangkan kesan strok




Ready Stok

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

ATAU

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Aug 10, 2015

Promo TabEx 2B Hanya RM230




PROMOSI

HANYA RM230 untuk 2 btl
Jimat…jimat..

Dengan produk TAB, ribuan wanita menjadi lebih CANTIK BERSERI berbanding dahulu dan memiliki kulit bersih cerah bercahaya dan kekal jelita keakhir hayat.. 

Antara faedah Tab EX :
* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan & mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & menghilangkan selulit, orange peel skin 
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembabkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress 

Jom follow @deirasziebeauty

Dapatkan sekarang PM / whatsapp 
013 3456250 / 012 2216093

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com
www.myshabeauty.blogspot.com

PROMOSI CANTIK BERSERI MENJELANG AIDIL FITRI 1st Jun - 31st Aug 2015 MASIH ADA




Jom2 promosi masih ada

Alhamdulillah semakin ramai customer yang yakin dan puas hati dgn produk MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E hari ni makin ramai yang repeat order dan untuk mendapatkan harga promosi.

Jimat….jimat jgn lepaskan peluang. Beli 10 Kotak terus jd ajen sah.


PROMOSI CANTIK BERSERI
MENJELANG AIDIL FITRI MASIH ADA
1st Jun - 31st Aug 2015

Myshine GlutaGen® Berries mengandungi bahan semulajadi yang akan menjadikan anda bertambah cantik menerusi kesihatan yang seimbang.

Amalan meminum GlutaGen Berries ++ Vit E sepanjang bulan ramadhan akan membantu kesihatan badan segar tanpa rasa letih disamping….. 
Wajah Pasti Berseri-seri Menjelang Aidil Fitri.

Jom Dapatkan Harga Promosi Produk MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E
Harga Asal RM198/30 Schts
Pembelian 1B RM170
Pembelian 2B RM300.
Pembelian 4B RM400
Jangan lepaskan peluang ini sementara stok masih ada.

Jom Follow
Ig@deirasziebeauty

Hubungi
Azizah Bt Mohamed Ali Piah 
De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor 
Anggerik Mall 
No. 5, Jln. 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam, 
Selangor Darul Ehsan
Tel :013-3456250 / 012-2216093 
www.myshine-glutagen.blogspot.com
www.deirasziebeauty.blogspot.com

Dazzling Glow



New product from Dr Glow…anda pasti suka. Bukan sekadar effective tapi rasa sedap sangat macam gula2.

Supplement kunyah ni bukan sahaja untuk kecantikan kulit malah bagus untuk keseluruhan badan dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.

Oh…oh…., dah glow dari luaran nak glow dari dalaman?
Pastinya dgn DAZZLING GLOW lah. Dont worry Dazzling Glow boleh di makan oleh breastfeeding mummy and mummy2 yg tgh pregnant 6 months above.

Lets order now untuk lebih cantik dari luaran dan dalaman.
Flawless Glowing Gebuss dengan Dazzling Glow chewable skin supplement by Dr Glow.





Ready Stok

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP 
De Iras Zie Beauty 
013-3456250 / 012-2216093

Jom follow
Ig@deirasziebeauty

ATAU

TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor, 
Anggerik Mall Jalan 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan 
Tel 013-3456250 / 012-2216093 
deirasziebeauty@gmail.com 
www.deirasziebeauty.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...