Sep 15, 2014

L'Rose - Perfect Body Shape


http://deirasziebeauty.blogspot.com/2014/09/lrose-perfect-body-shape.html

http://deirasziebeauty.blogspot.com/2014/09/lrose-perfect-body-shape.html



DAPATKAN SEGERA PRODUK KELANGSINGAN TERKINI YANG HANGAT DI PASARAN.

L'ROSE : "Perfect Body Shape", UNTUK KEKAL LANGSING SEMEMANGNYA MUDAH!


BAHAN UTAMA :-

1. Abstrak Acai Berry

2. Guara

3. Red Ginger

4. White Kidney Bean

5. Guarana Ext. Capsicum Sweta

6. Perisa Berry


http://deirasziebeauty.blogspot.com/2014/09/lrose-perfect-body-shape.html


KELEBIHAN & KHASIAT :-

- Mengawal kolestrol

- Mengurungkan rasa lapar

- Mempercepatkan proses penurunan berat badan

- Melembab dan membaiki tisu kulit

- Menegangkan kulit muka

- Memutihkan kulit

- Menyikirkan toksik dalam badan

- Mengatasi masalah sembelit

- Merendahkan risiko penyakit kanser

- Memberi tenaga berpanjangan


CARA PENGGUNAAN :-

1 paket pagi sebelum sarapan

1 paket malam sebelum tidur

** kacau sehingga larut dalam air suam atau sejuk dan minum


AMALKAN  L'ROSE :
"Perfect Body Shape" SECARA KONSISTEN, ANDA PASTI PASTI TERUJA DENGAN HASILNYA!!!


http://deirasziebeauty.blogspot.com/2014/09/lrose-perfect-body-shape.html


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Sep 10, 2014

NOUR AIN BEAUTY CARE






NOUR AIN BEAUTY CARE

Anda inginkan kulit wajah yang nampak lebih berseri dan muda? Nour Ain berupaya merawat wajah yang kusam supaya kembali bercahaya. Dengan penggunaan Nour Ain secara berterusan, anda mampu mendapatkan kembali kulit wajah anda yang ideal.

Produk Nour Ain Beauty Care adalah produk kosmetik penjagaan muka yang berasaskan ramuan herba terpilih yang mampu menyihatkan kulit wajah serta mengembalikan seri wajah yang hilang berpunca daripada kulit rosak.

FUNGSI NOUR AIN BEAUTY CARE :
 Nour Ain mampu menyelesaikan masalah kulit spt
 -jerawat
 -jeragat
 -tona kulit yg tidak sekata
 -menghilangkan bintik2x hitam
 -pigmentasi
 -kulit yang lesu/xbermaya/kusam
 -kulit yg kering/ berminyak
 -menghilangkan masalah black/whitehead

 Nour Ain merupakan produk yang tiada pengelupasan,tidak menyebabkan kulit akan menjadi nipis, pedih untuk jangka masa pendek/panjang. Jaminan produk kami tidak mempunyai kesan sampingan kerana ramuannya berasaskan bahan semula jadi selain bebas dari bahan kimia spt hydroquinone

NOUR AIN BEAUTY CARE SESUAI UNTUK :
 -individu yg mempunyai kulit wajah yg normal,bermasalah (jerawat,jeragat dll)
 -remaja seawal 12 tahun blh menggunakan Nour ain
 -sesuai utk lelaki dan wanita
 -sesuai utk wanita hamil


SETIAP PRODUK NOUR AIN BEAUTY CARE MENDAPAT KELULUSAN DARI KKM DAN YANG PASTI IA HALAL.


SET 3 IN 1 (TRIAL SET)
:: PRICE : RM 55 (SEM M'SIA) RM 60 (SABAH & SARAWAK) ::


FULL SET (SET 3 IN 1 + TONER + VITAMIN C SERUM)


COMPLETE SET (FULL SET + MULTI-V CREAM)
:: PRICE : RM 150 

EXCLUSIVE SET 4 IN 1 (SET BESAR)
:: PRICE : RM 127

INFO PRODUK NOUR AIN BEAUTY CARE 

HARGA (60g) : RM 16 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
- Bertindak sebagai agen pembersih
- Menjadikan kulit yang gebu dan lembut
- Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat
- Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam
- Mengawal penghasilan melamin agar kulit cerah berseri
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa

KANDUNGAN :
Purified Water,Sodium Cocoate,Glycerine,Coconut Oil,Orange,Extract Papaya,Vitamin E

CARA PENGGUNAAN :
Pemakaian secara 2 kali sehari (pagi & malam)

2. NOUR AIN TONNER
FUNGSI :
Toner boleh membantu menghilangkan bintik hitam selain menyegarkan dan menghaluskan kuit wajah, selain dirumus untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan kulit wajah. Fungsi toner adalah untuk membersihkan kulit wajah dan ianya dapat meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutupkan kembali pori-pori kulit dan mengembalikan kelembapan kulit wajah.

KANDUNGAN :
R.O Water,Propylene Glycol,Algae Extract, Cucumber,Aloe Extract

CARA PENGGUNAAN : 
Selepas membersih muka dengan Nour Ain Beauty Soap, semburkan toner pada keseluruhan kulit wajah dan ratakan dengan kapas muka sebelum penggunaan Night cream (malam) ataupun UV Foundation (siang)

3. NOUR AIN VITAMIN C SERUM

HARGA(10ml) : RM 22 (EXCLUDING POSTAGE)
HARGA (30ML) : RM 55 (EXCLUDING POSTAGE) - LIMITED

FUNGSI :
Bertindak sebagai perawatan terapi pada kulit
- Mampu mengatasi masalah radangan kulit
- Menyediakan vitamin C semulajadi pada kulit yang tidak bermaya
- Kulit menjadi lebih anjal, tegang dan lembap, bebas dari garis halus dan kedutan( anti penuaan, tanpa suntikan)

KANDUNGAN : 
Purified Water,Vitc,Citrus Grandis,Extract Aloe Vera,Witch Hazel,Xanthen Gum

CARA PENGGUNAAN : 
Titikkan beberapa titik pada tapak tangan, sapukan pada kulit yang bersih pada seluruh wajah dan leher. Biarkan beberapa saat hingga meresap pada seluruh kulit sepenuhnya. Boleh digunakan pada bila-bila masa sebagai perawatan vitamin pada kulit.

4. NOUR AIN UV PROTECTION

HARGA(15g) : RM 45 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
Diperkaya dengan ramuan semulajadi
- Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA, UVB menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
- Bertindak sebagai agen perlindungan sinar UV dan alas bedak
- Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
- Sesuai bagi semua jenis kulit

KANDUNGAN :
Ethylnexyl Methoxycinnamate,Propylene Glycol,Peg Stearate,Clclomethicone, Titanium Dioxide, Laurert7, Methyldibrono Glutaronitrile

CARA PENGGUNAAN : 
Ratakan krim keseluruh wajah atau bahagian yang perlu pada siang hari (pagi & petang)

5. NIGHT CREAM

HARGA (10g) : RM 40 (EXCLUDING POSTAGE)

FUNGSI :
Ianya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan
- Menolong masalah pori terbuka, bintik hitam putih dan kulit cela
- Menyingkirkan garis halus kulit kusam dan tidak rata, tompokan gelap dan masalah kulit lain.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, remaja dan dewasa
- Tanpa pengelupasan untuk kulit normal

KANDUNGAN :
Cucumber,Fruit Extract,Lavendar Oil,Grape,Kiwi, Vitamin E

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sajaha) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap

6. MULTI-V CREAM (New!!)

HARGA (10g) : RM 50

FUNGSI :
- Menghilangkan garis-garis halus pada wajah.
- Menambahkan collagen pada kulit wajah.
- Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit.
- Efektif menahan paparan sinar ultraviolet sehingga kulit tetap terlindung, menjaga kesegaran kulit dan mencegah keriput.
- Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit.
- Mencegah penuaan akibat serangan radikal bebas serta menghalang sinaran matahari yang boleh - menimbulkan gangguan kulit.
- Sangat baik untuk kulit berminyak, whiteheads, blackheads, parut dan kulit kering.
- Dapat mengatasi kelesuan

CARA PENGGUNAAN :
Sapukan nipis pada wajah dan leher (malam sahaja) selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap. penggunaan hanya 3-4 kali seminggu.

NOTES : DIINGATKAN, SEBELUM BERTUKAR KEPADA SKIN CARE BARU, ANDA WAJIB MENGHENTIKAN PENGGUNAAN SKIN CARE LAMA SELAMA 7 HARI. SELEPAS 7 HARI BARU ANDA BOLEH MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HAL INI BAGI MEMBOLEHKAN KULIT ANDA NATURAL DAN MENGELAKKAN SEBARANG MASALAH KETIKA MENGGUNAKAN SKIN CARE BARU. HARAP MAKLUM (^_^)

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

deirasziebeauty@gmail.com

Aug 27, 2014

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

013 3456250 / 012 2216093

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

HARGA : RM50(SM) RM55(SS)

Tengah tercari- cari foundation yang xberminyak??
Tidak merekah kt tepi hidung , tepi mulut??
Tidak bertompok??
Tahan sehingga 16 jam tanpa perlu touch up berulang kali??
Dapat memberi hasil solekan gebu,flawless dan glowing??
Mempunyai agen perlindungan UVA & UVB yang berkesan??
PINKY GLOW FOUNDATION jawapannya
Pasti tidak mengecawakan anda setanding
produk jenama mahal
Boleh di gunakan untuk kegunaan harian
Sangat neutral sesuai utk smua jenis kulit
Hanya satu kod warna sesuai utk semua jenis kulit
Awas! ! Efek foundation ini boleh buat anda nampak gebus licin & glow


013 3456250 / 012 2216093


013 3456250 / 012 2216093

CARA PENGGUNAAN PINKY GLOW FOUNDATION
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
3) Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah
4) Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. )
5) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


TesTimoni
013 3456250 / 012 2216093


013 3456250 / 012 2216093

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Aug 26, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN - JAR




Packaging baru SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar lebih hebat kerana hadir bersama sebotol tablet SSWKC percuma. LIMITED EDITION ONLY, while stock last. Tak usah risau serbuk tanpa sachet kerana kandungan bahan lebih TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN daripada sachet. 

Hanya 1 scoop sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!

Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
Kulit Halus dalam masa 1 hari..
Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
Parut Pudar dalam masa 7 hari..

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!



1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract











PROMOSI
HARGA : RM 150.00 
FOC Tablet 

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
Telefon/SMS/WhatsApp:-
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093






Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.





Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.


Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN: 1 JAR 800g

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dengan efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yang letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu



Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen
Minggu pertama :

Bancuh / kemam
1 scoop sblum tdo masa perut kosong.
1 scoop lg sebelum sarapan

Minggu kedua:

Bancuh / kemam
1 scoop dgn air biasa
Mnum masa perut kosong sblum tdo




Kesan Lebih Hebat, Harga Jimat !!
Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 

Tak rugi anda mencuba !!













Secret Skin White Kawaii  Collagen juga sesuai untuk yang sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga sakit kronik yang lain.


TesTimoni
                                                       


                                                                                          Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!

 Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!





Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan.

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.



BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

deirasziebeauty@gmail.com

Aug 25, 2014

Babies Blink 5 IN 1






Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.

Babies blink pinkish whitening!!

-mengecilkan pori2 wajah

-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih

-menjadikan kulit cerah + pinkish

-melicinkan kulit secara maximum

-membantutkan kenaikan jerawat baru

-membantutkan pertumbuhan jerawat

-menghilangkan jeragat dalam 5 hari

-melembapkan kulit seperti chewing gum

-mengimbangkan minyak berlebihan

Kandungan Set Babies Blink 5 in 1 
~Glutacoll soap
~Toner
~Serum strawberry
~Day cream 
~Night cream 


ADA KKM !

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :
99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :
1. Pati Ibu Putih
2. Krim Glutathione
3. Pati Buah Berry + Susu Madu

Glutagoll Soap
~Menghilangkan bintik-hitam
~Mengecutkan jerawat
**Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

Fungsi Day Cream Magic Babies Blink :
~ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
~ Kulit menjadi gebu dan kenyal seperti bayi
~ Halus dan segar tanpa sebarang cela dan jerawat
~ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat dan kesan terkena minyak dan air panas
~ Boleh digunakan seawal umur anak gadis 12 tahun
~ Pipi menjadi "pinkish"

Fungsi Night Magic Babies Blink :
~ Mengecilkan pori-pori muka
~ Mematikan jerawat
~ Membantutkan pertumbuhan jerawat
~ Melicinkan struktur kulit wajah
~ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi
~ Berkesan dalam masa 24 jam

KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK

**TIADA PENGELUPASAN 
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1 SET PENGGUNAAN 1 BULAN


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...