Aug 27, 2014

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

013 3456250 / 012 2216093

BLV PINKY GLOW FOUNDATION

HARGA : RM50(SM) RM55(SS)

Tengah tercari- cari foundation yang xberminyak??
Tidak merekah kt tepi hidung , tepi mulut??
Tidak bertompok??
Tahan sehingga 16 jam tanpa perlu touch up berulang kali??
Dapat memberi hasil solekan gebu,flawless dan glowing??
Mempunyai agen perlindungan UVA & UVB yang berkesan??
PINKY GLOW FOUNDATION jawapannya
Pasti tidak mengecawakan anda setanding
produk jenama mahal
Boleh di gunakan untuk kegunaan harian
Sangat neutral sesuai utk smua jenis kulit
Hanya satu kod warna sesuai utk semua jenis kulit
Awas! ! Efek foundation ini boleh buat anda nampak gebus licin & glow


013 3456250 / 012 2216093


013 3456250 / 012 2216093

CARA PENGGUNAAN PINKY GLOW FOUNDATION
1) Cuci muka dari kotoran / Minyak.
2) Calit pinky glow & Sapu di sudut empat muka anda ... Dahi, Pipi, Dagu & Hidung
3) Boleh gunakan span basah / jari untuk
ratakan foundation di wajah
4) Pakai sedikit bedak ( untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama. )
5) Tadaaaa.... wajah anda sedia cantik dan gebus bak selebriti!


TesTimoni
013 3456250 / 012 2216093


013 3456250 / 012 2216093

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Aug 26, 2014

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN - JAR




Packaging baru SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN dalam Jar lebih hebat kerana hadir bersama sebotol tablet SSWKC percuma. LIMITED EDITION ONLY, while stock last. Tak usah risau serbuk tanpa sachet kerana kandungan bahan lebih TINGGI DAN LEBIH CEPAT BERKESAN daripada sachet. 

Hanya 1 scoop sebelum tidur, kulit terus nampak glowing!

Kulit Putih & Sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
Kulit Lembap dalam masa 1 hari..
Kulit Halus dalam masa 1 hari..
Kulit Tegang, Anjal & Muda dalam masa 15hari..
Jerawat Kecut dalam masa 3 hari..
Kulit Berminyak berkurang dalam masa 5 hari..
Parut Pudar dalam masa 7 hari..

 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yang TEPAT untuk anda!



1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract











PROMOSI
HARGA : RM 150.00 
FOC Tablet 

nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
Telefon/SMS/WhatsApp:-
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093






Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.





Bahan-bahan utama:

Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell Trehalose, Chondrus Crispus, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, , Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Vitamin D3, Viamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon.


Inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.

Fungsi SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN: 1 JAR 800g

- Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
- badan juga turut putih, bukan muka shj
- Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
- kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
- jerawat kecut dlm masa 3 hari..
- sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
- masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
- parut pudar dlm masa 7 hari..
- kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)
- dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
- melawan kanser
- membuang toksin
- berfungsi utk cuci darah kotor
- memudarkan stretchmark
- mengembalikan kemerahan bibir
- menambah susu ibu
- memberi kecergasan badan
- menaikkan HB bg wanita hamil
- penawar pelbagai peyakit
- bagus utk dalaman wanita
- Menghilangkan eczema dgn efektif

Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi untuk anda ;

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan dengan efektif
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yang letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Mengatasi masalah jantung, darah tinggi, kanser & kencing manis
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :

• Merangsang kolagen asal kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• Menghilangkan eczema, psoriasis, rosacea dll

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:

• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu



Cara Makan Secret Skin White Kawaii Collagen
Minggu pertama :

Bancuh / kemam
1 scoop sblum tdo masa perut kosong.
1 scoop lg sebelum sarapan

Minggu kedua:

Bancuh / kemam
1 scoop dgn air biasa
Mnum masa perut kosong sblum tdo




Kesan Lebih Hebat, Harga Jimat !!
Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 1,600,000mg collagen nano!! 

Tak rugi anda mencuba !!













Secret Skin White Kawaii  Collagen juga sesuai untuk yang sakit sendi, sakit lutut, artrithis dan juga sakit kronik yang lain.


TesTimoni
                                                       


                                                                                          Antara Testimoni Pengguna 1:
Dulu wajah saya penuh dengan jerawat batu dan parut jerawat. sejak consume SECRET SKIN WHITE wajah saya kembali licin berseri. jerawat pun dah semakin segan silu nak keluar. Parut-parut hitam bekas jerawat makin pudar. rasa mcm tak percaya sebab semua jerawat dan parut jerawat hilang sekelip mata!

 Antara Testimoni Pengguna 2:
Tiap kali tengok cermin mmg sakit hati sy tengok jerawat batu dan parut jerawat kat pipi ni. Memang susah sangat nak hilang. Sejak consume SECRET SKIN WHITE jerawat makin kecut. Parut jerawat pun pudar. Kulit kusam jadi cerah berseri-seri. sekarang sy senyum memanjang bila lihat cermin sebab kulit dah cantik!





Berminat untuk dapatkan  produk “SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN”   yang di jamin selamat, berkualiti, berkesan dan dengan harga yang berpatutan.

Dapatkan  produk terlaris SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN sekarang.



BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

deirasziebeauty@gmail.com

Aug 25, 2014

Babies Blink 5 IN 1






Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.

Babies blink pinkish whitening!!

-mengecilkan pori2 wajah

-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih

-menjadikan kulit cerah + pinkish

-melicinkan kulit secara maximum

-membantutkan kenaikan jerawat baru

-membantutkan pertumbuhan jerawat

-menghilangkan jeragat dalam 5 hari

-melembapkan kulit seperti chewing gum

-mengimbangkan minyak berlebihan

Kandungan Set Babies Blink 5 in 1 
~Glutacoll soap
~Toner
~Serum strawberry
~Day cream 
~Night cream 


ADA KKM !

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :
99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :
1. Pati Ibu Putih
2. Krim Glutathione
3. Pati Buah Berry + Susu Madu

Glutagoll Soap
~Menghilangkan bintik-hitam
~Mengecutkan jerawat
**Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

Fungsi Day Cream Magic Babies Blink :
~ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan
~ Kulit menjadi gebu dan kenyal seperti bayi
~ Halus dan segar tanpa sebarang cela dan jerawat
~ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat dan kesan terkena minyak dan air panas
~ Boleh digunakan seawal umur anak gadis 12 tahun
~ Pipi menjadi "pinkish"

Fungsi Night Magic Babies Blink :
~ Mengecilkan pori-pori muka
~ Mematikan jerawat
~ Membantutkan pertumbuhan jerawat
~ Melicinkan struktur kulit wajah
~ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi
~ Berkesan dalam masa 24 jam

KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK

**TIADA PENGELUPASAN 
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1 SET PENGGUNAAN 1 BULAN


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

7 DAYS WHITENING GLUTA COLLAGEN DRINK


7days whitening gluta collagen drink by Lyanazbeautycare
120ML setiap Botol
1Kotak ada 6 Botol
TAHAN 1 BULAN

1 botol boleh diminum utk 5 hari (maknanya 24ml sehari)
1 kotak ade 6 botol utk 1 bulan

Harga pasaran = RM 110/sekotak

Kelebihan Lyanaz 7 days whitening gluta collagen drink :
~Mencerahkan kulit seawal 7 hari
~Menigkatkan kualiti kulit
~Sebagai anti penuaan
~Meningkatkan imuniti
~Baik utk rambut, tulang dan kulit
~memontokkan punggung
~menganjalkan payudara

Kandungan :
~L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara, -utk mencerahkan kulit, menganjalkan dan anti penuaan
~stevie, garam buluh , vitamiv c, mineral dan multivitamin - utk meningkatkan imuniti badan
~L-Carnitine dan Chito Glucacant-mengawal berat badan


TesTimoni






BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

deirasziebeauty@gmail.com

Aug 18, 2014

BABIES BLINK LIMITED - BABIES BLINK PINKISH WHITENING SET



DENGAN NEW FORMULA!!!!
BAU YG SANGAT2 WANGI!!!!!
1,000,000 MG PERCERAHAN + AGENT PERAWATAN!!!

SET BABIES BLINK LIMITED EDITION MENGANDUNGI :
1. White Cream : 20 Gram
2. DD Cream : 20 Gram
3. Serum Strawberry : 30 ml
4. Vanilla White Soap : 110 Gram

KELEBIHAN SET BABIES BLINK LIMITED EDITION :
Bau yang sangat wangi... Cam nak makan tau... Bau Strawberry dia memang Nyummmy sangat2 
Formula baru dengan pilihan buah organik malah bahan yang Berkualiti & Terbaik dalam setiap Krim
Ianya Bertindak dengan lebih Cepat berbanding Sebelom ini
Memberikan penyerapan yang sangat bagus
Isian lebih Padat & Penuh
Memberikan kesan pencerahan 12 kali ganda dari ejen pencerahan yang biasa
Dengan pemilihan Susu Buah Strawberry , Ianya mampu untuk melembutkan permukaan kulit dengan lebih mudah & mendalam
Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita seawal 12 tahun
Dengan Formula yang telah di upgrade, Babies Blink LE ini sangat sesuai dengan kulit Asia
Jika uolls banyak berada di luar Office & terdedah dengan sinaran Matahari, Set ini memang SANGAT SESUAI untuk uolls...
1 Set unt penggunaan selama 1 Bulan 1 Minggu
Kesan seawal 2 Minggu (Tapi bergantung pada keserasian kulit juga ye :)

APA BEZA SET BABIES LAMA DENGAN SET BABIES LIMITED EDITION?
Set babies blink limited edition :
Penambahan glutathione (ejen pencerahan) untuk kesan pencerahan yang optima
Gabungan bahan organik susu strawberry untuk merawat kulit yang bermasalah





RM85.00


Dalam Masa 5 hari pihak kami menerima good testimoni seramai lebih 25 org!!!kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam ia dpt mengecilkan pori2 muka,mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih!!!membantutkan naik jerawat,matikan jerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!ternyata berkesan ori punya:)


BABIES BLINK PINKISH SET :
-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


APA YG BEST SGT SET SKINCARE NI??



SUPER GLITTER LYANAZ BEAUTY

Harga : RM55.00
Isi Kandungan/Berat : 25 gram

FUNGSI SUPER GLITTER LYANAZ :
✔ Mematikan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Mencerahkan kulit
✔ Memberi kulit kelihatan putih bersinar

CARA PEMAKAIAN SUPER GLITTER LYANAZ :
1- Sebelum memakai apa-apa foundation, krim siang
atau malam, sapukan sedikit sahaja krim Super Glitter
Lyanaz

Berminat segera whatsapp...kerana stock sentiasa tidak mencukupi,permintaan dari pelanggan sangat laju.

Untuk hasil terbaik gunakan bersama SET SKINCARE BABIES BLINK LYANAZ bagi mendapatkan kulit wajah yg cantik,cerah,bebas jerawat ,jeragat dan cela.



BOTOX GLOW SERUM LYANAZ
Harga : RM65.00

KELEBIHAN & KEBAIKAN BOTOX GLOW SERUM LYANAZ :
✔ Menegangkan wajah
✔ Melicinkan
✔ Merawat parut
✔ Memberi kesan 'glowing ' kepada kulit

✔ Merawat kesan-kesat parut  

CARA PEMAKAIAN BOTOX GLOW SERUM LYANAZ :
Dipakai pada waktu malam di selang-seli dgn Night Cream



Testimoni



BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...