Oct 20, 2014

Promosi - MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E







Mengalami masalah kulit yang berpanjangan? Kulit kusam dan tidak bermaya? 
Masalah jerawat dan jeragat Malu untuk keluar kerana parut jerawat?

Memperkenalkan
MyShine GlutaGen® Berries ++ Vitamin E

“Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan”

Gabungan anugerah Pencipta Alam, Glutathion, Collagen dan Pati perbagai buah Beri yang ditambah dengan limpahan Vitamin E dan perbagai nutrisi untuk memperbaharui, mempermuda dan melindungi system pertahanan badan untuk kesihatan yang hebat, awet muda serta menyerlahkan kejelitaan, keceriaan dan kelansingan.

Khasiat GlutaGen® Berries ++ Vitamin E
untuk Kecantikan, Kesihatan, Bentuk Badan Yang Ideal

• Mencegah kedutan dan kekenduran kulit

• Mengindahkan struktur kulit dan meningkatkan keanjalanya secara menyeluruh

• Meningkatkan kelembapan semulajadi kulit dan menyerikan wajah

• Memutihkan kulit dikeseluruhan badan agar kelihatan lebih cerah dan gebu

• Mengecilkan liang roma (pores) dan mencegah tumit kaki daripada merekah

• Mengurangkan jeragat, tompok² hitam dan warna kulit tidak sekata

• Meningkatkan kualiti kesihatan rambut dan kuku

• Mencegah katarak, mata yang lebih sihat dan bersinar setia hari

• Menguatkan lagi sendi, ligament dan tendon

• Meransang system immun dan mencegah kanser

• Susuk tubuh yang lebih menarik

Mengawal berat badan

Membuang toksin dalam badan

Meningkatkan kadar metabolisme badan

Memberikan rasa kenyang

Mengawal nafsu makan.

GlutaGen® Berries ++ Vitamin E - Sihat & Ceria

Tiada lemak & tiada kolestrol

Tiada perisa tiruan, bahan awet dan pewarna serta bahan kimia

Myshine GlutaGen® Berries mengandungi bahan semulajadi yang akan menjadikan anda bertambah cantik menerusi kesihatan yang seimbang.




Jom Dapatkan Harga Promosi Produk 
MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E.
Jom Dapatkan Harga Promosi Produk 
MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E.

Mulai 1/10/2014 - 31/12/2014.

Pembelian 1B RM190
Pembelian 2B RM300 . 
Harga Asal RM396. 
JIMAT Rm96.
Jangan lepaskan peluang.

Hubungi
Azizah Bt Mohamed Ali Piah 
De Iras Zie Beauty 
Lot G-19, Ground Floor 
Anggerik Mall 
No. 5, Jln. 14/8, 
Seksyen 14 
40000 Shah Alam, 
Selangor Darul Ehsan
Tel :013-3456250 / 012-2216093 
www.myshine-glutagen.blogspot.com
www.deirasziebeauty.blogspot.com

Oct 19, 2014

GluColla Beauty White Pure Collagen





Masalah seperti eczema, psoriasis, jeragat, jerawat, kulit kusam, parut, stretchmarks, sakit sendi/lutut, sembelit & osteoporosis dan lain-lain mampu diatasi dengan pengambilan GluColla Beauty White Pure Collagen. Kesan dan rasai perbezaannya hanya dalam masa 2 minggu!!!

HARGA:
RM150/150gm SEMENANJUNG
RM165/150gm SABAH/SARAWAK

Kolagen asli dalam bentuk serbuk ini memudahkan pengambilan buat pengguna yang sentiasa sibuk namun mementingkan kesihatan dan penampilan

Kebaikan Pengambilan GluColla Beauty White Pure Collagen .  Melaraskan berat badan dan menstabilkan hormon

1. Meningkatkan sistem imun dan metabolisme badan
2. Memejalkan payudara, otot dan punggung
3. Menyihatkan rambut dan kuku
4. Menguatkan sistem abdomen dan memelihara kelenjar tiroid
5. Mengurangkan penuaan pramatang seperti kedutan dan kulit kendur
6. Mengurangkan selulit
7. Memberi tenaga
8. Melancarkan peredaran darah
9. Mengurangkan sakit bahu dan belakang
10. Melancarkan peredaran darah
11. Menguatkan tulang dan sendi, menjauhi artritis dan osteoporosis
12. Meningkatkan sel rawan,ligamen dan otot
13. Merawat penyakit gout
14. Mencegah kanser/tumor
15. Menurunkan tekanan darah tinggi
16. Meningkatkan fungsi penghadaman/ pencernaan
17. Merawat gastrik
18. Anti bakteria / kulat
19. Merawat anemia
20. Menurunkan tahap Kolestrol dalam badan
21. Menyerap lebihan garam dalam tubuh
22. Melicin, menegang dan menghaluskan kulit
23. Mempercepatkan pengecutan jerawat dan menghapuskan parut
24. Mengstabilkan kandungan gula dalam darah ( kencing manis)
25. Membersihkan tubuh dari reaksi radikal bebas
26. Memberikan rasa kekenyangan ( diet)
27. Memelihara usus kecil ( mengelakkan buasir / sembelit)

Pengambilan GluColla Beauty White Pure Collagen ini secara teratur dan berterusan memberi impak yang sangat positif, menjadikan kulit keseluruhan badan licin, halus, lembut dan cerah.pori-pori  kulit wajah mengecil dan tampak segar bermaya. Kolagen ini juga boleh dibuat masker muka atau lulur badan.

Bagi ibu hamil pengambilan kolagen membuatkan kulit bayi dilahirkan cantik, sihat dan cerah...



CARA PENGAMBILAN:

- Campurkan 1-2 camca teh GluColla Beauty White Pure Collagen ke dalam segelas air mineral/minuman kegemaran anda setiap pagi dan malam, sebaiknya semasa perut kosong untuk serapan yang optima. Amalkan minum air yang banyak untuk kesan lebih cepat.

- Boleh juga dibuat masker untuk disapu pada wajah/kulit bermasalah. 
Bancuh 2 camca dengan sedikit air, usah terlalu cair/ atau dengan putih telur.Kalau kulit berminyak atau jerawat boleh dicampurkan perahan lemon/limau. 
Sapu pada wajah/kulit yang telah dibersihkan. Biar kering setengah jam dan dibilas bersih atau dibiarkan semalam.


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

deirasziebeauty@gmail.com

Oct 13, 2014

Secret Skin White Kawaii Collagen





PROMOSI TERBARU!
60 SACHETS + EXTRA 10 SACHETS FREE PER PACK (TOTAL 70 SACHETS)
+ FREE SSWKC 30 BIJI TABLET
+ FREE KRIM MALAM ANTI JERAWAT N PENCERAHAN RUMUSAN SSWKC


7 FAKTA PENTING yang perlu anda tahu sebelum membeli produk collagen anda!!

1- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet mengurangkan keberkesanan produk tersebut kerana tercemar dgn udara setiap kali anda buka penutup bekas utk mencedoknya.

2- Pastikan produk collagen bentuk powder dimasukkan dlm sachet kerana serbuk tanpa sachet menyebabkan serbuk menjadi keras kerana terdedah kpd udara setiap kali membukanya.

3- Pastikan produk collagen anda tahan utk dua bulan (60 hari) jika harganya berharga RM150 ke atas kerana lebih menjimatkan dan berbaloi utk wang anda.

4- Pastikan produk collagen anda berbentuk powder (serbuk) kerana kesan lebih pantas diserap ke dalam salur darah berbanding bentuk kapsul atau tablet.

5- Pastikan bahan-bahan utama dlm produk collagen anda tinggi kandungan stem cell dan anti-oxidant kerana tubuh anda memerlukan kandungan bahan yg tinggi utk memulihkan kulit rosak dan kulit bermasalah

6- Pastikan anda mengamalkan minuman collagen dalam kehidupan seharian anda, kerana kulit mudah dimamah usia dan tercemar dgn radikal bebas menampakkan wajah anda lebih tua drp usia sebenar.

7- Pastikan anda sentiasa mengamalkan minuman collagen jika tak mahu SUAMI berpaling kpd wanita lain yg lebih cantik 






SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah pilihan yg TEPAT untuk anda!

1,600,000mg
36x Anti-Oxidant
14x Stem Cell
20x Super Fruits
Pitera Rich Extract

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

Bahan-bahan utama:
Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell
Trehalose,  Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Pearl Powder, Biotin,Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract,  Vitamin C, Kiwi, Co-Enzyme Q10, Astaxanthin, Omega 3, Papaya, Lemon



nak tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji?
inilah dia supplement PALING TERBAIK kerana bahan-bahannya LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA.
mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit.
melambatkan penuaan dgn efektif.




Apa SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN mampu berfungsi utk kulit anda??

• Merangsang kolagen asal kulit 
• Menghalang sinar UV matahari 
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan 
• Meningkatkan stem cell kulit 
• Pemutihan kulit lebih pantas 
• Kulit lebih anjal & muda 
• Menghilangkan kedutan 
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat 
• Menghilangkan parut hitam 
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik 
• Kulit kering menjadi lembap 
• Kulit kasar menjadi halus 
• Mengatasi penyakit kulit 
• Mengatasi masalah kulit rosak 
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Sesuai untuk ibu mengandung 
• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Mengurangkan stretchmark 
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol 
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Meningkatkan kecergasan badan yg letih
• Membuang toksin 
• Sesuai untuk lelaki & wanita 
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu 
• Melangsingkan badan

LULUS HALAL JAKIM
LULUS KKM
100% kilang muslim halalan toyyiban
gunakan tanpa ragu-ragu

SOALAN YG SERING DITANYA:

Apakah fungsi acaiberry?
Acaiberry ialah makanan no 1 di dunia yg mampu merawat penyakit mata & pnyakit kronik. ia juga terbukti mampu mencantikkan kulit serta byk lagi khasiat lain.
khasiat luar biasa acaiberry juga diperkatakan dlm talk show Oprah Winfrey & Siaran rancangan Dr Oz kerana khasiatnya sgt menakjubkan utk kesihatan menyeluruh manusia





BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Oct 10, 2014

BVR COLLAGEN (BVRC)


BVR COLLAGEN (BVRC)
BERAT / ISIPADU : 1 BOTOL 40g
HARGA RM90.00 (S/M) / RM100.00 (S/S)

Merupakan campuran pati collagen asli dan bahan-bahan asli yang telah dijamin baik untuk pertumbuhan sel-sel dalam badan dan mencantikkan serta menghaluskan kulit dari luar dan dalam.

Rahsia turun temurun zaman dulu kala yang telah dipermodenkan bagi memudahkan para wanita dan lelaki yang berkerjaya untuk tampil cantik dan menawan dengan cara yang mudah dan berkesan.

Saintifik telah mengkaji bahawasanya lelaki dan wanita yg berusia 25 tahun keatas akan kekurangan collagen dalam badan di samping sel-sel lain juga akan mengendur dan mula lemah. Jadi dengan itu, BVR COLLAGEN (BVRC) membantu anda untuk mengatasi semua masalah tersebut disamping dapat merawat masalah-masalah kulit yang lain.

BVR COLLAGEN (BVRC)  sesuai diamalkan bermula dari umur 13 tahun lagi. 
Cuba dan rasai kehebatannya. 

NAK TAHU KENAPA PRODUK BVR COLLAGEN (BVRC) TERBAIK??

Kerana BVR COLLAGEN (BVRC)  di rumus khas dengan campuran 100% bahan-bahan semulajadi seperti :

Pati Collagen Asli
Pati Apple Stem Cell
Pati Strawberry Stem Cell
Pati Bunga Sakura
Gluthathione
Vitamin C & Vitamin E




SELAIN DAPAT MENGHASILKAN KULIT YANG CERAH DAN GLOWING, BVR COLLAGEN (BVRC) JUGA DAPAT MENGATASI MASALAH-MASALAH KULIT DARI DALAM SEPERTI :

- Jerawat.
- Jeragat.
- Eyebag.
- Lemak bawah mata.
- Bintik hitam.


BVR COLLAGEN (BVRC) SANGAT EFEKTIF UNTUK MERAWAT PELBAGAI MASALAH KULIT SEPERTI :

- Mencerahkan dan memutihkan kulit muka dan badan.
- Mencerahkan tempat-tempat yang gelap seperti siku, bawah lengan, belakang leher, celah peha dan lutut.
- Memudarkan dan menghilangkan parut merawat jerawat dari dalam dan mengeringkan jerawat.
- Merawat masalah resdung.
- Menghilangkan jeragat.
- Menaikkan seri wajah secara semulajadi.
- Mengecilkan liang pori.
- Melambatkan penuaan dan kedutan pada kulit.
- Membekalkan vitamin dan nutrisi harian yg lengkap untuk badan.
- Melembabkan kulit yang kering dan menggelupas.
- Mencantikkan dan mencerahkan mata.
- Mengurangkan masalah keguguran rambut.
- Menghasilkan kulit yang kelihatan fresh dan bersih.

MAKLUM BALAS DARI PENGGUNA BVR COLLAGEN (BVRC) :

90% pengguna mendapati bahawa BVR COLLAGEN (BVRC)  dapat memberi kesan yang postive dalam masa 1 mnggu pertama atau 1 bulan pertama penggunaan.

5% lagi pengguna memberi feedback bahawasanya BVR COLLAGEN (BVRC)  memberi kesan pada mereka selepas 1 bulan pertama penggunaan ( 2 bulan / 3 bulan penggunaan) Dan

Lagi 5% tu ada yang cakap tidak nampak kesan, tak bertindak balas la, apabila disoal selidik, berapa lama guna dan berapa botol guna, jawapannya ialah sebotol dan itu pun kadang-kadang ambik kadang-kadang tidak.



TeStiMoni




BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Oct 6, 2014

Kangen Water








KANGEN WATER (sila klik)

Air Kangen ni  mempunyai molekul air yang tersangat kecil (micro cluster 3-5 molecul) dibandingkan dengan air biasa (16-20 molecul)...sebab tu ianya dapat diserapkan ke dalam tubuh dengan cepat dibandingkan dengan air biasa. Oleh kerana sifat molekulnya yang halus, ianya boleh meneutralkan asid dan sisa pembakaran dalam tubuh yang berasal daripada sisa makanan.

Dalam ertikata lain uolls, AIR Kangen ni boleh berfungsi sebagai detoxifikasi/ pembersihan kepada kekotoran yang ada dalam tubuh kita. Kandungan PH nya juga agak tinggi dibandingkan dengan air puteh biasa.

Generasi bayi yang lahir semakin meningkat setiap tahun dan juga berjuta-juta yang telah menghampiri umur 60 tahun setiap bulan. Jadi, tidak menghairankan lagi bahawa terdapat peningkatan selari dalam penarikan kesihatan dan kesejahteraan dan juga dalam memperlahankan proses penuaan.

Menurut pakar-pakar, perubahan ketara dalam pH tubuh badan boleh menjejaskan keseluruhan kesihatan, tahap keletihan, sakit, berat badan dan prestasi sukan. Keseimbangan pH adalah penting untuk kesihatan manusia dan dapat memperlahankan proses penuaan.

Di Negara Jepun, hospital dan klinik mereka menggunakan air alkali heksagon yang dikenali sebagai Kangen Water selama 30 tahun untuk merawat beberapa keadaan penyakit. 
Menurut kajian saintifik yang telah dijalankan di universiti dan hospital-hospital di seluruh dunia, minum Kangen Water boleh:

Mengeluarkan lemak yang berlebihan dan toksik dalam badan
Menormalkan tekanan darah
Menyokong fungsi usus yang sihat
Menyelesaikan jangkitan saluran kencing
Melegakan asma dan jangkitan pernafasan yang kronik
Memberhentikan kebusukan yang tidak normal dalam usus gastro
Mengurangkan percambahan candida, kulat, dan mikroform yang tidak diingini
Mengurangkan kesakitan kronik
Meningkatkan tahap penyembuhan luka


Heksagonal Kangen Water kini boleh didapati kepada pengguna-pengguna di Malaysia. Alat perubatan yang digunakan di hospital-hospital dan klinik negara Jepun boleh dibeli untuk kegunaan di rumah. Seperti kata Dr. David Carpenter, “Saya merasakan bahawa meminum heksagonal Kangen Water adalah perkara yang paling penting seseorang boleh lakukan untuk kesihatan mereka.”

Manfaat Kangen Water

Penghidratan dan Drinkability
Air Alkali adalah sumber terbaik untuk penghidratan yang sihat kerana bukan sahaja ia mempunyai rasa yang lebih baik, malah ia lebih mudah untuk diserap oleh tubuh badan. Ini meningkatkan keupayaan minuman itu dengan mengurangkan perasaan yang biasa ada ketika kita meminum air seperti loya, kembung, dan tidak sedap. Kebanyakan orang boleh merasa perbezaannya selepas meminum segelas air Kangen.

Micro Clustering
Beberapa kajian telah membuktikan satu fenomena yang dikenali sebagai “Kelompok Mikro” yang merujuk kepada struktur molekul air yang sangat kecil. Banyak manfaat telah dikaitkan dengan fenomena ini.

Neutralisasi Radikal Bebas
Air alkali membantu kesihatan organ-organ dalaman. Sebahagian daripada sebab untuk manfaat ini adalah air alkali telah ditunjukkan untuk menjadi anti-oksida yang meneutralkan radikal bebas.

Menggalakkan Pemanjangan Umur
Secara saintifiknya, air ini diiktiraf sebagai pembantu dalam kesihatan dan pemanjangan umur. Manfaat semula jadi air ini digalakkan dan dipertingkatkan oleh kealkaliannya.

Detoksifikasi
Air adalah pelarut sejagat yang tubuh badan kita bergantung untuk membuang toksin dan bahan buangan lain daripada badan Dengan negatif potensi pengurangan pengoksidaan (-ORP) dan rasa yang hebat, anda boleh bergantung kepada air alkali seperti Kangen Water untuk membantu dalam peneutralan radikal bebas dan menangani semua keperluan penghidratan badan anda.

Manfaat Kangen Acidic Water 

Pembersihan Toksik Bebas
Beberapa pengeluar membina mesin industri pelbagai guna untuk tujuan pembersihan yang menggunakan hanya air Strong Acidic sebagai ejen pembersihan. Begitu juga dengan sistem kolam renang yang menukarkan air klorin keras kepada air ion berasid untuk menjaga kebersihan kolam itu.

Kebersihan Peribadi
Air ini dikenali di Negara-negara Asia sebagai “Air Kecantikan”. Ia adalah ejen pembersihan luaran yang sangat berkesan yang digunakan untuk kebersihan diri.

Tiada Bahan Kimia 
Salah satu sebab air asid ini diguna oleh institusi-institusi seperti hospital dan perkhidmatan penjagaan adalah bahawa air asid ini tidak mempunyai bahan kimia. Air asid secara semula jadinya bebas dari fostat dan bahan cemar lain yang berisiko merosakkan dan mencemarkan segalanya.






BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty  013-3456250 / 012-2216093

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor, Anggerik Mall
Jalan 14/8, Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...